Wie ben ik?

Aangenaam! Ik ben Wesley van der Waal, 33 jaar en alweer 2,5 jaar leg ik met veel plezier en passie bruiloften vast op video.

Na het afronden van mijn studie Digitale Media en Communicatie kwam ik steeds meer in aanraking met video. Dit begon bij het monteren van vakantievideo’s, tot het moment dat ikzelf ging trouwen en op zoek ging naar een videograaf om onze bruiloft vast te leggen. Ik begon wat voorbeelden te bekijken en dacht, hé! dit kan ik ook, maar dan op mijn eigen manier en stijl!

Dus ik besloot te gaan investeren in een goede camera, stabilizer, goede opname apparatuur voor geluid, etc.. En op een dag kwam ik een oud collega tegen die ging trouwen. Dit werd mijn eerste bruiloft die op video vast mocht leggen. Na het opleveren van de video was het bruidspaar erg te spreken over de video en vond ik het leuk om te doen. Dus ik besloot hiermee door te gaan en mij in te schrijven als zelfstandige.

Toch bleef mijn liefde voor videografie kriebelen.

In 2021 besloot ik een opleiding als Professional Video Producer te gaan volgen om alle ins en outs te leren als videomaker. Hier heb ik veel van opgestoken en gebruik ik nu tijdens het vastleggen van trouwvideo’s.

Uiteraard vertel ik jullie graag meer over mezelf, mijn werkwijze en motivatie tijdens een kennismakingsgesprek. Maar stiekem ben ik nog meer benieuwd naar jullie verhalen en hoe jullie de trouwdag voor ogen hebben!

Daarom kies je voor mij

  • Altijd gratis en vrijblijvend een kennismaking
  • Ik maak jouw video persoonlijk en uniek!
  • Een professionele en discrete manier van werken
  • Oog voor detail