Ik kan mij zo voorstellen dat tijdens het bekijken van de mogelijkheden er een aantal vragen naar boven zijn gekomen. Hele logische vragen, want je bruiloft wil je wel helemaal tot in de puntjes perfect geregeld hebben. Om jullie alvast een beetje op weg te helpen heb ik de meest voorkomende vragen alvast beantwoord. Mochten jullie dan alsnog een vraag hebben, stel deze dan gerust!

Ja, ik beschik zeker over een drone om mooie beelden uit de lucht te maken. Met betrekking op het weer en de locatie, is het de vraag of de drone de lucht in mag. Dit bespreken we tijdens een gesprek en op de dag zelf.

Het aantal minuten dat jullie trouwfilm duurt hangt af van de pakket keuze. Mijn films duren gemiddeld tussen de 4 en 10 minuten. Voor de 4 minuten krijg je meestal net te weinig beelden te zien, en binnen de 10 minuten staat de hele dag er mooi op!

Bij elk pakket lever ik jullie video’s binnen 4-8 weken aan. In het hoogseizoen heb ik het vaak wat drukker en duurt het ongeveer 8 weken voordat jullie de video krijgen. Wel neem ik jullie in het bewerkproces mee zodat jullie op de hoogte zijn van de voortgang. Alle video’s worden in een afgeschermde omgeving aangeboden en bij oplevering ontvangen jullie de video dan ook in een luxe gepersonaliseerde USB!

Het ruwe materiaal, de beelden die niet gebruikt worden in jullie highlight film, worden ca. 6 maanden bewaard na de datum van oplevering. Tijdens het bewerken van jullie trouwfilm worden er zoveel mogelijk bruikbare beelden bewerkt en verwerkt in jullie video. Op deze manier wordt er optimaal gebruik gemaakt van de geschoten beelden.

Dat kan Soms. Kunnen jullie niet wachten om de ochtend en de beelden van de fotoshoot/ceremonie aan jullie avondgasten te laten zien? Dan is er de mogelijkheid om een kort filmpje van 60 seconden te monteren en deze te laten zien. Afhankelijk van jullie tijds indeling bespreken we deze mogelijkheid en daarom kan ik niet garanderen dat dit op elke bruiloft mogelijk is.

Ik probeer zo onopvallend mogelijk te werk te gaan. Jullie dag is precies hetzelfde zonder dat ik er ben. Daarnaast vind ik het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Je zult me zo af en toe een praatje zien maken met de gasten om een relaxte sfeer te behouden. Ik laat alles gebeuren en leg alles vast zoals het is. Tijdens een fotoshoot geef ik zo nu en dan aanwijzingen, maar verder mogen jullie lekker jullie gang gaan!

Van te voren probeer ik waar mogelijk contact op te nemen met de fotograaf. Zo kunnen we alvast het een en ander door bespreken over jullie dag en over onze positie, zo lopen we elkaar niet in de weg. Tijdens de dag maak ik zo vroeg mogelijk kennis en pas ik mij aan, aan de gewoontes van de fotograaf. Niets is zo vervelend om een mooie foto te schieten, om er vervolgens achter te komen dat er een videograaf in beeld staat. Vanwege de goede voorbereidingen komt dit dus ook zelden voor.

Tijdens jullie bruiloft loop ik rond in nette gepaste kleding. Niet overdressed en lekker onopvallend (Lees: geen opvallende kleuren of prints.) In het geval van een dresscode pas ik mijn kleding graag aan!

Ziekte is onvoorspelbaar en uiteraard hopen we dat dit niet zal gebeuren. Maar toch, goeie vraag! In geval van ziekte beschik ik over een breed netwerk van professionele videografen die mijn taak voor de dag zullen overnemen. De nabewerking wordt door mij gedaan, zo blijf ik dicht bij mijn stijl en ontvangen jullie wat jullie verwachten.

Heel simpel! Via een opgestelde factuur kun je gemakkelijk via een iDeal link betalen. Ook is het mogelijk om het bedrag gewoon over te schrijven naar het aangegeven bankrekeningnummer. Jullie kunnen kiezen om de rekening voor of achteraf te betalen, wat jullie het beste uit komt!