Bedrijfsvideo laten maken

Waarom nog lezen als we ook kunnen kijken en luisteren?

Een bedrijfsvideo laten maken

Met een professionele bedrijfsvideo kun je jouw bedrijf presenteren aan de buitenwereld voor bijvoorbeeld; potentiële klanten, werknemers of opdrachtgevers. En weet je wat het mooiste is? Jij kiest zelf hoe je jouw bedrijf in beeld wil brengen!

Belangrijkste is het verhaal dat je wilt vertellen naar je doelgroep. Wat is de visie achter het bedrijf en waar ben je trots op?

We gaan samen onderzoeken hoe we het bedrijf het beste in beeld kunnen brengen en welke onderdelen absoluut niet mogen ontbreken.

Een professionele bedrijfsvideo laten maken

Hoe werkt dat?

Nou, jij kiest hoe jouw bedrijf gepresenteerd moet worden en ik ga aan de slag. Het komt vaak voor dat ik film in het bedrijfspand, maar wat mensen vaak niet weten is dat een unieke locatie ook erg geschikt kan zijn om een opname te maken.

Welke boodschap je je doelgroep ook mee wilt geven in de video, en hoe je dit ook wil doen: ik kan je helpen om jouw bedrijf op een unieke manier op de kaart te zetten.

Wanneer een bedrijfsvideo laten maken?

 • Om je doelgroep te laten begrijpen wat je core-business is
 • Voor het werven van nieuw personeel voor je bedrijf
 • Om je product of project extra onder de aandacht te brengen

Het doel? Meer verkopen binnenhalen, om jouw business flink te laten groeien.

Mijn werkwijze

 • 1

  Kennismaken

  Een kennismakingsgesprek is de start van een succesvolle video. Tijdens onze kennismaking onderzoeken we samen wat jij belangrijk vindt in een video en gaan we samen brainstormen over het concept.

 • 2

  Concept

  Ik ga direct na onze kennismaking aan de slag met een concept. Dankzij de grove schets en sfeerimpressie, weet je precies wat je van de video mag verwachten.

 • 3

  Filmen

  Vandaag is het zo ver! De video wordt opgenomen. Dankzij de goede voorbereiding weet ik precies wat er gefilmd moet worden en welke sfeer we neer willen zetten.

 • 4

  Monteren en bewerken

  Nu is het tijd om keuzes te maken. Ik moet een aantal uur aan videomateriaal terugbrengen naar een video van een paar minuten. Zonder dat het verhaal verloren gaat. Goed nieuws: het lukt me elke keer weer ?

 • 5

  Feedback

  De eerste versie van de video is nu klaar en ik hoor graag wat je ervan vindt. We gaan samen wijzigingen doorvoeren om de video nog beter te maken.

 • 6

  Oplevering

  Hier heb je op gewacht: je video is klaar! Klaar om gedeeld en gepromoot te worden.

Bedrijven die u voor zijn gegaan

De dag van de Ondernemer – TSN Groep

 De dag van de Ondernemer – TSN Groep

Buitenwereld Houten

 Buitenwereld Houten

Veelgestelde vragen

Wat kost een bedrijfsvideo?

Een bedrijfsvideo is maatwerk. Daarom is de prijs van het laten maken van een bedrijfsfilm van veel verschillende factoren afhankelijk. Denk bijvoorbeeld aan de complexiteit van een verhaal, het concept, het gebruik van een voice-over/modellen en de lengte van een video.

Op basis van jouw wensen en budget maak ik een transparante offerte met een vaste prijs.

Wanneer is mijn bedrijfsvideo klaar?

In de meeste gevallen kost een bedrijfsfilm laten maken bij mij één tot vier weken, afhankelijk van de omvang van het project. Wanneer je bedrijfsfilm nog sneller klaar moet zijn, bijvoorbeeld voor een lancering of evenement, kan ik dit in overleg ook voor je realiseren.

Wie verzint het concept voor mijn bedrijfsvideo?

Het produceren van video’s en het daarbij verzinnen van een concept is ook mijn vak. Het vertalen van een verhaal naar video, op zo’n manier dat het een bepaalde doelgroep aanspreekt en tot actie aanzet, is een complexe taak.

Je kunt het verzinnen van je bedrijfsfilm met een gerust hart aan mij overlaten, maar als je zelf leuke ideeën hebt dan wil ik die uiteraard heel graag horen! We kunnen deze dan als inspiratie gebruiken voor de video.

Wat heb je nodig voor een offerte?

Om een passende offerte aan te kunnen bieden, ga ik graag met je in gesprek. Dit kan telefonisch, of Skype/Facetime, maar ook in een persoonlijke afspraak. Tijdens dit gesprek bespreken we de inhoud van je bedrijfsvideo. Daarna ga ik aan de slag om een transparante offerte voor je te maken met een vaste prijs.

Enthousiast geworden?

Leuk, laten we kennismaken! Laat je e-mailadres achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om je wensen en de mogelijkheden te bespreken.

© 2021 Videograaf Houten - Algemene voorwaarden